Mi a különbség a GEL-NIMBUS™ 25 és a GEL-NIMBUS™ 24 futócipő között?

Délka čtení: 3 perc | Szerző: Anna

5 ok az új GEL-NIMBUS™ 25 futócipő megvásárlására

01 Több hab | 02 Továbbfejlesztett GEL | 03 Kényelmes felsőrész | 04 Sima cipőtalp | 05 Fenntarthatóság – futók által jóváhagyva és még sok más...

A kényelem forradalma! G E L - N I M B U S 25

Az első ASICS GEL-NIMBUS futócipőt 1999-ben dobták piacra, és ez a modell később az egyik legnépszerűbb futócipővé vált. Elsősorban nagyszerű kényelmükről és maximális ütéscsillapításukról ismert. Az ASICS tervezői még mindig folyamatosan fejlesztik és újabb technológiákkal gazdagítják.

A GEL-NIMBUS™ 25 maximális kényelmet ígér, hiszen továbbfejlesztett nyelvvel és sarokgallérral, valamint számos más technológiai újítással büszkélkedik. Nézzük meg közelebbről, mit jelent ez a cipőmodell az újítások terén, és miben különbözik az előző modelltől.

asics-gel-nimbus

1. Még jobban párnázott és könnyebb középtalp a rugalmasabb futásért.

A GEL-NIMBUS™ 25 futócipő az eddigi legpárnázottabb és legjobban tompított GEL-NIMBUS™ modell. Az középtalp újabb kialakítása egyetlen egy habréteggel rendelkezik jobb elrugaszkodás és ütésállóság érdekében – az FF BLAST™ PLUS ECO felváltja a korábbi FLYTEFOAM™ és FF BLAST™ PLUS technológiákat, amelyeket a GEL-NIMBUS™ 24-ben használtak. Ezenkívül az új hab 24%-ban környezetbarát anyagokból készült, és 20%-kal nagyobb mennyiségben van jelen a középtalpban.

A GEL-NIMBUS™ 25 dropja eredeti 10 mm-ről (a férfi modell esetében) 8 mm-re csökkent. Ez a drop kiváló kényelmet biztosít rövidebb és hosszabb távú futásokhoz, és minden útvonalon arany középútnak bizonyult.

A lehető legjobb tompítás elérése érdekében az ASICS egy másik technológiát is alkalmaz: a 3D SPACE CONSTRUCTION TECHNOLOGY-t, amely úgy lett kialakítva, hogy támogassa a cipő helyes irányú deformálódását földre érkezés alatt. Ez a technológia segíthet a túlzott pronáló lábtípusú futóknak, hogy lábfejüket biztosabban irányíthassák földre érkezéskor. A semleges futócipőknél a technológia gondoskodik a cipő „ideális” deformálódási módjáról.

2. Gördülékenyebb és jobban tompított mozgásátmenet a továbbfejlesztett PureGEL™ technológiának köszönhetően.

Az új PureGEL™ technológia, amely a cipő hátsó részén található, 65%-kal puhább, mint a korábbi GEL™. Mostantól kezdve még puhább és jobban csillapított földre érkezést biztosít, jobban elnyeli az ütéseket, és gördülékenyebb átmeneteket tesz lehetővé.

3. Jobb illeszkedés és erősebb lábtámogatás

A GEL-NIMBUS™ 25 továbbfejlesztett felsőrésszel és nyelvvel rendelkezik, amely rugalmas, szintetikus és légáteresztő anyagból készült. Ez a továbbfejlesztett szerkezet egyszerű felhúzást és tökéletes illeszkedést biztosít. Mivel a nyelv kiszélesedik a boka körül, a cipő kényelmesebb viselési élményt nyújt. Az új, puha kötött felsőrész kényelmesen körbefogja a lábat, miközben hatékonyabb szellőzésről is gondoskodik.

4. A cipőtalp védelme a kopás ellen

A cipőtalp külső oldalán a kritikus pontokon a kopás elleni védőelem található az AHAR+™ technológia formájában, amely most ugyan puhább lett, de mégis 3-szor tartósabb, mint a klasszikus gumi.

5. Az ASICS márka eddigi legfenntarthatóbb cipője

Az ASICS arra törekszik, hogy kiváló minőségű, környezetbarát termékeket gyártson. A GEL-NIMBUS™ 25 frissített dizájnja új középtalp-habot tartalmaz, amely legalább 24%-ban bioalapú anyagból készült, a kötött felsőrész pedig 88%-ban újrahasznosított poliészterből. A talpbetétet oldószeres festés eljárással készítik, amely a hagyományos festési technológiákhoz képest kb. 33%-kal csökkenti a vízfogyasztást, és kb. 45%-kal a szén-dioxid-kibocsátást.

Ismerjétek meg alaposabban az ASICS márkát:

TERMÉKEK MODELLEK TECHNOLÓGIÁK TÖRTÉNET

7770_hu